voor bedrijfseconomische analyses en bedrijfsbegeleiding

VERZEKERAARS EN BELANGENBEHARTIGERS

Dit doen wij voor u

Als een ondernemer iets overkomt, kan dit grote consequenties hebben. Bij het ontstaan van letsel kan de schade snel oplopen. Het is daarom zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Dit om de ondernemer verder te helpen en de (vervolg-)schade in de hand te houden.

Het is slim om zo snel mogelijk een goede bedrijfsanalyse op te stellen. Zo brengt u het verlies aan verdienvermogen in kaart en komt er een plan van aanpak om dit verder te beperken. Hierin zit ook direct een stuk preventie voor de toekomst verwerkt. Het belangrijkste is dat het bedrijf snel weer draait, de omzet op peil blijft en de bedrijfsvoering gewaarborgd is. De meest voorkomende schadevormen waarbij verzekeraars, en ook ondernemers, gebruikmaken van onze expertise zijn:

  • Letselschade
  • Gewasschade
  • Inkomstenschade
  • Bedrijfsschade

Personenschade
Veel voorkomende soorten schade waarmee wij te maken krijgen zijn personenschade en letselschade. Deze vorm van schade heeft zowel direct invloed op de bedrijfsvoering als op de inzetbaarheid van de ondernemer. De Koning Expertise ondersteunt de ondernemer zodat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Verder worden we ingeschakeld voor een bedrijfseconomische analyse. Die analyse wordt vaak gebruikt bij de verdere schadeafhandeling..

Onze aanpak is altijd gericht op een specifieke situatie, geen bedrijf is immers hetzelfde. We staan bekend om onze heldere en duidelijk geformuleerde analyses. Verzekeraars en belangenbehartigers schakelen ons in voor:

  • Bedrijfseconomische analyses
  • Bedrijfsbegeleiding

Arbeidsongeschiktheid

Als een ondernemer arbeidsongeschikt raakt, heeft dat grote gevolgen voor zijn onderneming. Zijn toekomst kan zelfs in gevaar komen. Als de arbeidsongeschiktheid een bedrijfskundige achtergrond heeft kan De Koning Expertise de ondernemer begeleiden bij het adequaat oplossen van deze uitdaging. Wij kennen de sectoren en problematiek waarmee ondernemers geconfronteerd worden en spreken de taal van de ondernemer.

We brengen de huidige situatie in kaart en stellen een plan van aanpak op waardoor de ondernemer snel weer aan de slag kan. Hierbij werken we vaak nauw samen met arbeidsdeskundigen en andere specialisten. Alles met een doel: de ondernemer weer laten doen wat hij het liefste doet. Ondernemen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag bij u langs om onze dienstverlening verder toe te lichten. Hier vindt u onze

MEER WETEN ?

Stuur een e-mail naar info@dekoningexpertise.com
en ik neem zo snel mogelijk contact met u op
.

De Koning Expertise
Jan Ligthartsingel 29
2652 GN Berkel en Rodenrijs

Tel: 06 52 33 33 22

Linkedin